29 Mart 2012 Perşembe

SESLİ DÜŞÜNÜYORUM...1...

   Ne bir akp severim ne şimdiye kadar oy vermişliğim var ne de şimdiden sonra vermeyi düşünüyorum ancaaak sırf muhalif olacağım diye tutup sapı samanı birbirine katacak denli de kör değilim.Ortada olan doğruluğu su götürmez gerçekler ise kimin zamanında yapılmış ,kim desteklemiş, kim kösteklemiş kısmı hikaye olur artık öyle de olmalıdır.
   Bu memlekete en büyük kötülüğü, inancı dünyevi ihtiyaçların ardına saklayanlar yaptı, önce akıl ve bilim diye aklı ve bilimi putlaştıranlar yaptı.zannedildi ki akıl gökten zembille indi,zannedildi ki bilim incelediği şeyleri kendisi var etti..
  Bu millet dini eğitimi; yazları çocukları başlarından savmak için bahane,Kur'an okumayı da; ölülerine borç, mübarek gecelerde ibadet olarak görerek yeterince uzaklaştı zaten kendinden.
Çocuklar din kültürü ahlak bilgisi adı altında güya din dersi aldılar(ki benim tek endişem bu yeni uygulamanın da o hale dönmesidir)..
  Hakkı verilerek uygulandığı takdirde Kur'an-ı Kerim ve Hz. Peygamber'in hayatının okullarda öğretilmesi gittikçe batı ve Hristiyan(abartı değil) kopyası haline gelen toplumu çekirdekten tedavi edecektir.Ayrıca bütün bunlar isteyen içindir kardeşler istemeyen ,halinden memnun olan, yoluna istediği gibi devam edebilir telaşa mahal yok ...

Hiç yorum yok: