31 Aralık 2012 Pazartesi

Şimdi noel di şuydu buydu bir araba kelam üretebilirim , gerek var mı? Hem evet hem hayır. Sebep? Biz insanoğlu olarak nefsimizi haklı çıkarmaya bayılırız da ondan.Ben de dahil hepimiz böyleyiz.Bazılarımız daha gevşek bazılarımız daha kontrollü hepsi bu.Ben bu gece nefsime kışt derim de başka zaman yenilirim.Başkası başka türlü hallerde...Albeni peşinde koşan reklam şahsiyeti gibiyiz en bol şeyimiz bahanelerimiz."Amaan canım eğlence bizimkisi", "yahu bizim niyetimiz temiz," "hem biz noeli değil yılbaşını kutluyoruz"...vs vs vs ...Haklısınız ,haklıyız,haklılar....O kadar haklıyız ki orta yerde ne olduğu belirsiz yumuşakça bir nesil olduk çıktık.Bahsetmeye çalıştığım yalnız inanç ayağı değil işin karakterimizi yitiriyoruz,duruşumuzu yitiriyoruz ,farklılığımızı yitiyoruz...Koyun gibiyiz der dururuz ya evet her geçen gün kınalı koyunlara dönüşüyoruz...Mübarek olsun inşallah.
(derdim mutluluklar,eğlenceler, tatlılıklar diliyor olmamızda değil....bütün bunlara ulaşmak için kendi organik araçlarımızı terk edip suni,fabrikasyon ,ithal araçlara yönelmemizdedir)...
Bütün yenilerden ve yeniliklerden umduğum gibi hayırlar getirsin bu yeni zaman da cümlemize inşallah.. Dünya daha yaşanılır bir yer olabilmek için dişini sıkmaya devam etsin , Rabbım huzurumuzu sağlığımızı almasın elimizden,şükürsüz etmesin bizi (bitti...)

Hiç yorum yok: